DJI heeft personeel nodig. Daarom werd de landelijke wervingscampagne ‘Er zit meer achter werken bij DJI’ gelanceerd. In deze campagne wordt uitgelegd dat werken bij DJI bijzonder is. De campagne bestaat uit een video, een nieuwe werkenbijdji.nl website en diverse uitingen op social mediakanalen en online tv.
 

Werken bij DJI is vaak wat onzichtbaar voor de buitenwereld. Wat speelt er achter die muren, achter de tralies, achter de deuren? Er zit meer achter iemand insluiten. Het is werken mét mensen en ze beter naar buiten laten gaan dan dat ze binnenkwamen. Als medewerker van DJI leer je je oordeel thuis te laten. Je snapt dat iedere dag maatwerk is.

Sterrencast van eigen medewerkers

In de wervingsvideo spelen eigen mensen van DJI vol trots mee. Ze laten zien dat ze werken aan veiligheid door positieve verandering met kleine successen in een gesloten setting te stimuleren. En dat het een serieus vak is. Dat het een plek is om iets te bereiken voor de samenleving en voor de mensen die binnen zitten en hun naasten. En zeker ook voor jezelf.

Nieuwe website

Er is ook een nieuwe website over het werken bij DJI,  www.werkenbijdji.nl. Hier staan vele ervaringsverhalen van DJI’ers, alle organisatieonderdelen presenteren zich en je vindt hier alle vacatures.